wiki:Projekti
Last modified 4 years ago Last modified on 09/06/2015 08:08:59 PM

Sodelujoči projekti

wlan slovenija omrežje je ogromen organizacijski zalogaj. Zato je delo na njem razdeljeno na (večinoma geografsko pogojene) (pod)projekte. Projekti omogočajo bolj intenzivno delo na danem območju, lažji stik in povezovanje med sodelujočimi, včasih pa predstavljajo tudi posebne interesne skupine oziroma organizacije, ki se osredotočajo na kakšen poseben aspekt omrežja.

Trenutni projekti:

TOC(Projekti/*, noheading, inline, depth=0)?

Nov projekt?

Če v tvojem kraju oziroma okolici še ni nobene točke wlan slovenija omrežja, jo lahko postaviš kar sam/a in s tem spodbudiš tudi druge. Če pa se želiš tega lotiti bolj aktivno, skupaj s prijatelji ali kakšno že obstoječo skupino oziroma organizacijo, razmisli, če ne bi začel/a kar nov projekt, znotraj katerega se bo potem lažje koordinirati, usklajevati, pa tudi nekako bolj resno bo vse skupaj.

Seveda z novimi projekti ni potrebno pretiravati. Mogoče na začetku nov projekt sploh ni potreben, so lahko točke postavljene kar znotraj skupnega omrežja. Namreč namen projekta je predvsem lažja organizacija oziroma delitev dela, ne pa da služi samemu sebi.

V vsakem primeru se lahko kaj oglasiš na klepetu ali poštnem seznamu.