wiki:Sodeluj/PostniSeznami
Last modified 4 years ago Last modified on 09/06/2015 08:19:29 PM

Poštni seznami

Drugo orodje, ki ga precej uporabljamo za komunikacijo, je klepet.

Uporabljamo več poštnih seznamov, ampak prvi in osrednji, kjer poteka največ komunikacije, usklajevanja, debat in pomoči, je talk poštni seznam. Nanj se je možno prijaviti preko spletnega vmesnika. Zanimiv je mogoče tudi njegov javno dostopen iskabilen arhiv poslanih sporočil, diskusij, idej, težav in rešitev ...

Razvojni poštni seznami

Za razvoj tehnologij in diskusije o tehnologijah, ki jih uporabljamo v omrežju, imamo poštne sezname v angleščini (oziroma kar celoten sistem), da lahko pri tem sodelujejo tudi iz tujine.

Občasna obvestila – obvestilnik omrežja

Za občasna obvestila zainteresiranim o omrežju, ki pa ne želijo biti zasuti z občasnimi vročekrvnimi pogovori, priporočamo news poštni seznam. Prijava. Priporočamo vsem, ki želijo z neke srednje oddaljenosti spremljati delovanje in razvoj wlan slovenija omrežja, vsem simpatizerjem in drugim zainteresiranim.

Delovne skupine

Za razvoj in delo na spletnih straneh omrežja obstaja poseben poštni seznam.

Za koordinacijo poslikav anten obstaja prav tako poštni seznam.

Projekti

Za koordinacijo projekta Ljubljana obstaja poštni seznam.

Za koordinacijo projekta Haloze obstaja poštni seznam.

Kako se prijaviti na poštni seznam?

Odpreš spletno stran poštnega seznama (eno izmed povezav zgoraj) in na levi v meniju izbereš Subscribe, vnešeš svoj e-mail naslov in potrdiš. To ti bo tudi avtomatično naredilo uporabniški račun na sistemu za poštne sezname. Vsi poštni seznami so na istem sistemu, tako da lahko potem s tem uporabniškim računom urejaš vse svoje nastavitve, prijave, odjave na enem mestu. Torej ni pomembno, s prijavo na kateri poštni seznam začneš.

Similar page is available also in English, so please keep the content in sync if changing it.